2010-03-31
 08:26:09

aloha kakahiaka!

Schemat går ungefär efter tidtabell. haha. Är så sjukt jävla trött idag, men måste till gymmet. måste banta, måsta träna, måste måste måste haha. Jag orkar inte jobba idag. Men det blir bra. bara man kommer dit :)



Till frukost tog jag två finn crisp med gurka, en kopp rött te och en smoothie. Den är gjord på vanilj youghurt 0,5% frysta hallon och blåbär samt en halv pressad apelsin. Nu ska ja börja dra mig mot gymmet. heja heja! Ha en bra dag allihopa. Puss

2010-03-30
 22:01:17

lack

(bröt ihop totalt av skratt i helgen när niki ramlade över alla bowlingklot hahahahah)

Har duschat och smörjt mig med krämen som ska lyfta haha. Känns som om kroppen kallnar bort. Kanske så den funkar, i dont know. men det känns som om jag har på mig allt kylbalsam i hela sverige. Har lackat om naglarna och känner mig superfräsch. Planerar morgon dagen.. så här ser den ut:

08.00 Vakna, käka frulle och packa väskan
09.00 Vara på gymmet, köra stenhårt!
11.00 åka mot jobbet
12-21 Jobba

Det sista skulle jag kunna strunta i hahaha. Måste fixa semester till sommaren imorgon också. Hoppas att ni har haft en mysig dag. Hörs imorgon! PUSS

2010-03-30
 19:45:43

dagens mumsiga middag



Fläskfile med rotfrukter i ugn. haha som vanligt tar jag bara morötter. toppar rotfrukterna med chevre ost. så jävla gott. Oten är inte direkt nyttig med eftersom jag hållt nere mitt kalori intag väldigt bra idag så unnar jag mig lite ost. Lite gurka till. Finns det någon godare krydda än rosmarin? muuuuums. Vad har ni ätit mina kära medspelare?
2010-03-30
 16:29:50

trääning

Hallå hallå! Nu har jag varit och tränat och körde hårt! underbart, svetten lackade! Körde 20 min cross, gåband 10 min, bröst, rumpa och ytterlår. mage och armar. Jävligt skönt. Vågen stod på 83,1 idag så minus 17,9 kg. Mitt mål är att bräcka 20 på söndag. Håll tummarna för mig. Det e ju för fan påsk i helgen. usch...
2010-03-30
 13:27:35

lunch

Detta är blev min lunch idag! Ska dra och träna snart.. fan va ja ska köra!!!



Isbergsallad, körsbärstomater, lök, gurka och mini keso.
2010-03-30
 12:19:11

helt seriöst nu..

Det är JUNI om 2 MÅNADER!! Nu kör vi allihopa som faaan. vi ska va snygga, slimmade och tighta i sommar! Det handlar om shorts, klackar, korta sommar klänningar, linnen och snygga kroppar.

Ni fattar hur kort tid det är kvar va? nu svarvar vi kropparna. Hur många känner paniken som jag?

Det är ju fan soltider nu.

Såhär såg jag ut förra sommaren. Som tjockast haha. kanske inte tjockast med vägde mkt mer än vad jag gör idag. Håret var iallfall snyggt. puss på håret.




kolla dubbelhakan hörrni! (dini är snygg som vanligt)


HALS?



HALS?
2010-03-30
 10:58:35

fusk funkar bara inte!

Okej helgen har bestått av fett. Fan vad jag inte kan äta nyttigt när jag är bakfull. Hela kroppen skriker efter fett! Helt sjukt. Så nu är det vit månad. eller två. eller vi får se. En vit månad iaf! Idag börjar jag göra sten hårt igen. Sista tiden har varit lite väl slapp alltså. Målet är att dra 5 kilo den här månaden. Och jag vet att jag klarar det, jag vet exakt hur jag ska puscha kroppen så nu jävlar. Till frukost blev det två finn crisp. En med skinka och keso den andra med bara keso. Rött te till det. Ska dra och träna om en liten stund. Jag ska ta ut mig till max idag.

2010-03-27
 13:14:19

från igår













2010-03-27
 12:05:18

b a k f u l l

idag mår jag som en häst. igår var jag snygg.

2010-03-26
 08:32:11

26e Mars


Godmorgon! Jag fattar inte varför jag aldrig kan sova när jag är ledig. Jag var skit pigg vid halv åtta och det kändes typsom om klockan var elva! Iofs så lägger jag mig ganska tidigt. Hm.

Gick iallafall upp och gjorde en banan-hallon-smoothie till mig och min pöjk.

Fullspäckad dag idag. Men faaan vad jag har längtat efter fredag. Puss
2010-03-25
 20:50:09

dinner



käket ikväll blev som sagt rotfrukter. Men jag tog bara morötter. Lite sallad och tomat + en fläskkotlett! Gott som sjutton. Ska tävla ut en adidas "påse".. en sån som jag har till träningen. Den är helt underbar och perfekt att ha med sig till gymmet. håll utik! puss
2010-03-25
 18:23:52

TIPS: Clarins high definition body lift


Jag har köpt en kräm idag. För huden som börjar komma efter min heavy wieght. Och snart min heavy weight loost. Jag börjar få löst skinn på magen och brösten. den ohyggliga sanningen. Jag tänker prova varenda kräm och hoppas att något kommer hjälpa. Många som ammat brukar använda denna och den hjälper även mot cellisar. Jag hoppas det här är en dunderkräm haha. Värt att testa, eller hur? Förebyggande lixom. har faktist hört att den ska vara super!

Lite info om krämen

Clarins High Definition Body Lift
den optimala produkten för att forma kroppen och göra den slät och fast.

Clarins High Definition Body Lift är för kvinnan aller mannen, oavsett vikt eller storlek,
som vill bli av med sin celluliter. Eller för dig  som vill forma kroppen och samtidigt få en fastare hud. Produkten har en lätt kylande och fräsch effekt.


Dag efter dag, blir huden fastare och ytan synbart jämnare och slätare. Figuren formas och slimmas.


Tycker ni jag ska ta före och efter bilder?
2010-03-25
 18:09:35

hohoohoh

Köpte förresten ett par jeans leggings idag.. storlek S! hahahah. röven e borta och benen är mindre. VAD FAN SKA MAN GÖRA MED KAGGEN?
2010-03-25
 17:54:26

manikyr




Hallå! Skulle ju och träna.. hm. Kände inte för detidag. Idag kände jag bara för att shoppa och få manikyr haha. Imorgon kör jag hårt. Till lunch åt jag sallad bestående av kyckling broccoli, isbergsallad, tomat gurka och oliver med aburgine röra. Jäkligt gott ska jag tala om. SHoppade lite sen gick jag till en salong som ligger alldeles här där jag bor och fick maikyr. Tog ljusrosa lackmed lite glitter. super sött. känns egentligen too barbie for me men haha.

Ikväll ska jag laga rotfrukter i ugnoch fläskkotlett. mumma..

vad har ni gjort idag? puss.

2010-03-25
 10:09:07

godmorgon!



Sitter och dricker smoothie och äter finncrisp med skinka. Så jävla gott. Har tvättat sen sju imorse. Idag ska jag träna. skönt. Lingon vecka igen. Jag som har vant mig med att a l d r i g ha röda veckan. usch!!
2010-03-24
 08:54:17

Godmorgon!




Sitter och äter havregrynsgröt och lyssnar på musik. Känner mig lite stressad. Ska dra och träna innan jobbet och börjar klockan 11. Skulle egentligen börjat 13 men man ställer väl upp haha. Är ju ändå ledig torsdag,fredag,lördag och söndag. Jag älskar att vara ledig! Igårkväll åt jag fläskfile med tomat och gurka. Till matlåda till jobbet idag tar jag med mig köttfärssoppa. Maten börjar gå bra igen, nu är det bara vågen som ska ge mig ett leende idag. För jag tänker nämligen fusk väga :)

Ha en bra dag. Puss
2010-03-22
 22:39:51

Veckans mått!



Midja: 81 cm (förlorat 22 cm sedan start)
Mage: 96 cm (förlorat 27 cm sedan start)
Rumpa: 97 cm (förlorat 24 cm sedan start)
Arm: 32 cm (förlorat 5 cm sedan start)


När jag var som fetast:
Midja: 103 cm
Mage: 123 cm
Rumpa:121 cm
Arm: 37cm

Härligt hörrni att det fortf minskar lite. Vikten tyckerjag hänger med bra, men cm runt armarna är ju fan helt hopplösa. Usch. bara att fortsätta med övningarna jag fått så försvinner dem väl till slut. haha.
Har ju som sagt druckit nutrilett hela dagen, och det har varit helt okej. Imorgon ska ja äta som vanligt och så ska jag träna efter jobbet. Tror ni jag orkar upp vid halv sju för att ta en promenad till liljeholmen innan? Jag ska fanimej försöka. Lovar inget hahahaha.  gick iaf till lil innan jobbet idag. underbart.

Hoppas ni har haft en bra dag gullisar. Puss

2010-03-22
 10:10:16

22 Mars


Godmorgon på er! Jag hade en sån underbart skön dag igår! Drog och tränade och tog ut mig totalt! Körde 50 min cross, low row, crunches, diagonalyft, bollyft och massa annat. Kände verkligen mig helt slut när jag gick hem. Duscha, raka benen. ni vet sånt man aldrig har tid för på veckorna när man jobbar haha. sen bara dega i soffan hela kvällen. underbart! Idag jobbar jag 12-21, så jag ska slänga på mig kläder nu och ta en promenad tilllijeholmen. Det blir nutrilett idag. Och en kopp kaffe på vägen för bra förbränning. haha eller nått! PUSS

2010-03-21
 11:53:56

21 mars

Hallå hallå! Har ni haft en trevlig helg? Jag har haft en super skön helg! Igår promenerade jag och Niki från slussen till skeppsholmen och runt där. Det var ju så underbart väder. De enda ja undrar är vad sjutton gick fel? Idag snöar det igen. ångest. Vi hade med oss en termos med kaffe och det var helt sjukt underbart! Har lite foton på mobben som jag lägger in när jag kmr hem. Hade tjejkväll hos Nikan igårkväll och ulla och emilie kom. super mysigt! Nu ska jag dra och träna sen hem. Fan va ja ska ta ut mig idag. Minst 60 min på crosstrainern. Och alla övningar enligt träningsprogramet. Jag är INTE taggad idag. Ussssch. Vem i hela världen orkar banta? Inte jag iallafall. haha.

2010-03-20
 10:40:04

godmorgon!

Hallå hallå. Sitter och äter frukost och funderar över dagen. Jag ska ut på en riktigt lång promenad idag. Vi ska ju faktist ha 8 grader här i sthlm. lovely. Till frukost blev det rött te med knäckemacka med avokado och en finn crisp med gurka. Vad ska ni göra idag?

2010-03-19
 18:16:15

Hörrni!

Vet ni vad jag tänkte på? (klart ni inte vet haha) Funderade på om ni har några frågor rörande kost och motion,eller vad man nu kan tänka sig fråga en Personlig tränare? Om ni undrar något så lovar jag att fråga min pt den 12 april då jag träffar henne igen. Tar er chans, hur blir man fortast av med gäddhänget? haha.

Kommentera om ni har några frågor. PUSS!
2010-03-19
 18:12:09

jag hjärta vågen

Idag hjärtar jag vågen. pusspuss på vågen :) 84,4 stod den på idag vilket betyder 16,6 kilo minskning sen jag började. Jag börjar ÄNTLIGEN närma mig 20 kg och fan vad jag älskar det! Körde 40 min crosstrain,crunches, diagonallyft och bröst på gymmet. Nu har jag precis smällt i mig en jävligt god middag!



Fetaost-röra med finhackade tomater i.
Kyckling och gurka.

Fetaost-röran gjorde jag på feta 10% och naturell youghurt, 0,5% med finhackade tomater, salt, peppar och lite paprika krydda. Hade även paprika krydda på kycklingen.
2010-03-19
 14:57:51

Nu drar jag och tränar

Nu drar jag och tränar. Fan va skönt det ska bli! När man väl är där vet man varför man älskar att bränna fett. haha! Här har ni två bra tränings låtar. Puss

2010-03-19
 10:12:27

im back!

Hallå allihopa! Hur går det för er med vikten? Är ni taggade inför sommaren? Nä fyfan själv har jag haft 3 veckor utan motivation. utan träning med onyttigheter. Men nu är det slut på det. Ni fattar varför jag inte bloggat va? Jag har varit som ett vikt-psykfall. Nutrilett, sen onyttigt, nutrilett sen onyttigt. Sen promenera och träna, sen onyttigt. Jävla ond cirkel det där. Jag tror mest att det handlar om att jag trivs så bra där jag är nu samtidigt som jag aldrig kännt mig tjockare i hela mitt liv. även fast jag var det. När jag ser i spegeln ser jag mig själv för två månader sen, men på byxorna och kläderna stämmer det inte. Aja, ni fattar.

Jag var iallfall och tränade igår på vårat provisoriska gym eller vad man kan kalla det. Det var så in i hela helvete skönt att svettas som en gris igen. I love it! Nu är jag frisk igen, ingen hosta och inget jäkla niagarafall av mens. ja ni kanske inte ville veta det sista men fyfan vilken pers det har varit! Min kropp har ju varit riktigt jäkla misshandlad så jag har de sista 3 åren haft mens en gång i halvåret ..typ. Och nu hade jag mens verk, förkylning och nu har jag ont i pattarna. Allt har verkligen överröst mig. Mens i 3 veckor är inget jag gillar ska ja tala om. Får fan blodförbi bara jag ser mitt eget. Haha.

Nä nu blev det en bibel här. Var tvungen att "snacka" av mig lite. Jag lovar härmed mig själv total motivation och nyttig mat. Jag lovar att inte fetta till det såhär igen. Jag lovar att jag ska upprätthålla min blogg så jag kan peppa mig själv.. och jag lovar att skicka vinsterna till vinnarna!
Har varit lite mkt, men paketen ligger imitt kök så de skickar jag idag :)

Och här är min frukost haha.


Och så ska jag nog uppdattta om min jävliga vikt.
Nu: 85,2 kg
Då: 101 kg

Alltså - 15,8 kg

2010-03-10
 22:01:32

sjuukt

Hela gymmet står i lågor.. hoppas hela skiten brinner ner. (så kommer jag aldrig gå ner i vikt)
Fan va tröttsamt. Det har varit en brand i restaurangen brevid mitt gym idag och tydligen är det ordentligt rökskadat. Känns sådär. Men jag hoppas vi får träna på de andra pulsochtränings lokalerna nu. irriterande. Skönt att ingen dog iaf.

2010-03-10
 09:58:41

nut...ri....LETT!

Full och jävlig i fredags. Jag älskar tröjan. visst är färgen härlig?

Idag är det en nutrilett dag. Ni vet när man bara vill svälta ihjäl sig för att känna sig ok efter allt fettande? haha nä men tycker en dag kan vara hemskt skönt! Jobbar 12-21 idag. Underbart jävla väder har vi i stockholm idag igen.. kan det här snällllllllaaa hålla i sig nu? Jag vill ha vår vår vår. Men det är också en påminellse till oss alla.. beach 2010 är snart här. Nu är det dags att vi ger gärnet! Eller hur?

2010-03-09
 20:52:16

halv åtta hos mig


då har jag serverat mig detta ikväll :)

Groddar
gurka
fetaostlight 10%
körsbärstomater
vitkål
fläskkarré
2010-03-09
 15:36:44

6 dagar utan uppdatering.. vad har jag gjort?

Jag har varit på gotland och firat min lillebror som fyllde 18 vilket har betytt : tårta, festa,pizza, festa, pasta och pizza. Vidrigt! Jag lyckades gå upp 2kilo på 4 dagar och jag fattar verkligen varför. Jag som inte ätit onyttigt på två månader fick världens socker kick av tårtan. UUsch usch usch. Hemskt hemsk hemskt.

Hur som helst är jag tillbaka på banan igen och tränade igår och tränade idag samt träffade min pt. Vi bytte ut lite övningar som jag inte behöver längre samt la till en massa. Snygg röv i sommar säger jag bara. hahaha.

Vad jag väger nu? 86,1.. så minus 14,9 kg. Imorgon slår jag 15 igen. Och tills nästa gång jag träffar min pt väger jag 79. haha :)

Jag har saknat er, era peppande kommentarer och allra helst har jag undvikit och blogga. Nu vet ni varför.

HÄLSOLIV HERE I COME!
2010-03-02
 20:20:15

Kvällens enkla middag



Ikväll blev det fläskkotlett med feta ost, gurka och körsbärstomater. Idag har jag ätit måltidsersättning från nutrilett till frukost och lunch. Har ni haft en bra dag? puss.
2010-03-01
 19:19:20

Dagens middag

Fan va irriterad jag var när jag lagade mat. stod och skrek och bestämde mig för att bara dricka nutrilett hela livet så jag slapp skiten att laga mat. Först måste jag diska, hate it! Sen tappar jag bestick rakt ner i vattnet, sen bränner jag mig på ungnsformen och efter det bränner jag min sambos sås. Och totalsönder kokar hans potatis. Nä fyfan. Jag fick ihop det till slut iallafall..



Köttfärslimpa på 400g nötfärs, 10 %
Hackad lök,
feta ost
Cayenne,svart,vitpeppar och salt
Lite lite mjölk
Lök

Gurka, groddar, feta ost och körsbärstomater

2010-03-01
 15:48:11

-14,8 kg på 8 veckor

Okej, var på gymmet. Körde sten hårt i 35 min på crosstrainern. Kände mig total slut och kunde inte sluta hosta. Så jag bestämde mig för att inte gå för hårt fram. Men iallafall stod vågen på 86,2 idag :) happy. Trodde verkligen inte jag skulle ha gått ner något över huvudtaget när jag bara varit hemma och legat. men det lönar sig att sköta maten helt enkelt. Till lunch blev det en måltidsersättning från nutrilett. Och till middag ikväll blir det min super nyttiga köttfärslimpa med stekt lök och sallad.





2010-03-01
 11:40:22

Frukost

Till frukost blev det 2 finn crisp och en smoothie med blåbär och hallon på vanilj youghurt 0,5 %
Snart ska jag dra och träna. Herregud, känner mig inte alls i form. Ska försöka träna varje dag den här veckan. åker till gotland på torsdag. Tur att mamma har en spinning cykel. för nu ska jag tappa resten av mina fett kilon.