2010-06-17
 18:05:30

destruktiva beteendeeeeeeen

Ångesten bara kryper! Vart har jag varit? vad har jag sysslat med? Allt utom träning och diet kan jag tala om. Varit på gotland en sväng. festade som sjutton, åt som faan och kom hem igen. Festa, äta, festa, frossa och så har jag hållt på! Idag ska jag till gymmet, första gången på ett bra tag! Skit nervös över vad vågen ska tala om och sjukt omotiverad. Nu vill jag komma igång igen och då är väl första stoppet att träna haha.

Har till och med struntat i att boka ny tid med min PT.. ja då är man inte särskillt motiverad. Fan jag betalar ju för det varje månad!

Nä nu får det vara nog.. visst tycker ni det också? hörrni.. inte fan ska man gå upp 23 kilo bara för att man lyckades slå av sig det? det är ju sjukt. Sjuka himla sjuka beteende. Så jävla själv destruktivt sånt här..


Hör av mig när jag kommit hem.


Anonym

Ta Dig I Kragen och KÖÖÖÖR!!!! DU HAR ETT MÅL OCH DU E SÅÅ NÄRA JAG FÖLJER DIG OCH VILL SE DEN DAGEN DU HAR GÅTT NER DINA 30 KG-hoppas det blev en pepp


Felicia

abs inte! ta tag i träningen igen så kommer du få rutiner, även om det är svårt under sommaren! försök tänk att det handlar om någon timme och sen är du i god balans igen :)

Jag har precis börjat läsa din blogg och vet exakt vad du går igenom. mitt mål är att gå ner från 85 kg till 65 kg på 3-4 månader med hjälp av nutriulett och annat, good luck!


benita

det är svårt.

men du klarar dej!



peppkram!



PUBLICERAT: 2010-06-21, 23:04:02 | URL: http://itsallabouttakingcontrol.webblogg.se/
Pärlan

Känner onekligen igen beteendet. Tror det inte alltid bara räcker med att gå ner i vikt. Utan det är nog mycket djupare än så allt sitter. Beteendet framförallt. Men du är skitduktig som kommit igen. Du ger inte upp. Kämpa kämpa! :) Jag hejar på dig!



PUBLICERAT: 2010-06-23, 19:34:22 | URL: http://phatgirl.devote.se
Anonym

Ja, kom igen! Du kan fixa det! Även om det har blivit ett steg åt fel håll så har du snart tagit ikapp det igen om du vill!


Anonym

Vart har du tagit vägen? Behöver läsa dina inspirerande ord! =)


Idis

Viktminskning handlar inte om Underverk

utan om Uthållighet. :) Ge inte upp, jag VET att du klarar det, du har kommit väldigt långt =)



PUBLICERAT: 2010-07-06, 22:23:44 | URL: http://undulation.blogg.se/
ELINS VIKTBLOGG

Blir så ibland.. Känner igen mig...



PUBLICERAT: 2010-07-07, 16:51:52 | URL: http://vanillacupcakes.blogg.se/
Sandra

Hej! Såg att du klarat gå ner många kilo i vikt (bra jobbat!) men har visst några kvar till målvikten...

Att gå ner i vikt på rätt ställen och fortsätta vara pigg är svårt om man måste banta, det är svårt att få i sig alla näringsämnen som du behöver. Med Herbalife är detta super enkelt, du får dessutom hur mycket coaching och peppning du vill. Testa nu och du får 15% rabatt på din första order. Ange koden BLOGG. För mer info kolla hemsidan...

Mvh Sandra - WellnessCoach



PUBLICERAT: 2010-07-13, 18:28:49 | URL: http://cafesalnan.se
Lojsan

Kom igen tjejen, jag tror att alla som läser din fina blogg vet vad du går igenom, samla dina krafter och skriv, det hjälper dig och oss. Vi Även om du har gått upp igen, så stöttar vi dig. Kom igen!!


Stefan

Hallå! Nyligen bestämde jag mig för att samla Sverigs alla bloggar relaterade till hälsa. Däribland ämnen såsom recept, näringslära, viktnedgång, träning, livsstil och sjukdomar. Eftersom din sida passar in där så skulle jag gärna se att du registrerade den. Iden är att likartade ska hitta inspiration att själv fortsätta blogga och utvecklas. Givetvis är det helt gratis.



http://www.halsoartiklar.se/bloggar/



PUBLICERAT: 2010-08-04, 00:21:35 | URL: http://biggest-loser.se/
Anna

Kom tillbaka! Din blogg har varit jättekul att läsa och du har varit sjukt duktig! Även om du har haft ett bakslag nu så finns ju bevis på att du kan klara det här! Så kom tillbaka och berätta vad som händer!!


Anonym

JA allvarligt talat, du har peppat mig till att börja ta tag i min vikt och mitt liv också! HJÄLP MIG och många andra! VI VILL HJÄLPA DIG! Du är bäst!


Angel

Jag tror jag har nu varit med om något likande, gud vad jobbig perio det har varit.Jag skulle sabba nu hela grjej om inte tack vore min underbara mirakelkur i slutet



PUBLICERAT: 2010-09-04, 12:10:15 | URL: http://60kg.bloggsida.se
bitterfittan

åh kom tillbaka nu?



PUBLICERAT: 2010-09-09, 02:13:28 | URL: http://frokenbitterfitta.devote.se

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: