2011-04-13
 21:20:13

promenad/middag

Promenaden blev två timmar lång. Jissus vad man bara vill ta tunnelbanan tillbaka! Haha. Men det var skönt att promenera, dock lite kallt. Men två timmar är jag nöjd med! När vi kom hem ungefär halv sju käkade vi kyckling med keso och lite nötter. Supergott! Nu ska jag slagga. helt sluuut..
2011-04-13
 12:48:21

Lunch..



Not so fancy! Är så mätt så ja skulle kunna spy. ursäkta men verkligen! Köttfärssås från häromdagen, ruccola och gurka. Tog en clementin till mellanmål. Sen är det ju penicillinen som jag glömmer typ hela tiden. ska ju tas 3 ggr per dag med mat. Snart är ja klar med skiten iaf! Nu sitter jag och väntar på att min chef ska ringa, sen ska jag ut på promenad! Puss!
2011-04-13
 10:06:35

im allready on my way

Godmorgon! Var uppe vid halv åtta och åt frulle och tog min penicillin. ÄNTLIGEN börjar den verka, underbart!! Till frukost åt jag två finncrisp med kalkon och ett kokt ägg, men bara äggvitan! Mindre kalorier (ca 15 kcal) och jag avskyr äggulan. Känns liksom som om det är en kyckling. Sen att man äter fostervattnet istället kan vi ju disskutera om haha! Promenad på schemat idag. Ska verkligen försöka komma upp i 11000 steg. Känns däremot som om man måste knata runt hela jävla sthlm för att å ihop det. Nu är det bara 4 dagar kvar till söndag.. mätdag! Ska försöka väga mig då också och se om ngt hänt. JAG VILL BLI FRISK NU SÅ JAG KAN BÖRJA JOGGA! fan va de suger alltså..

Massa som läser, men ingen komenterar? vad gör niii?
2011-04-12
 20:04:11

godkväll!


Dinner for tonight. Vi åt grillspett med sallad och lite guaca. Det här är Nikans matlåda för imorgon, hann inte fota innan jag ätit upp ;) haha! Var iaf himla gott.

Det är ganska sjukt hur fort man blir mätt nu för tiden! Imorse åt jag yoghurt 0,5% med bitar av honugsmelon i och blev dö mätt. Till lunch blev det en bar ( måltidsersättning) hann inget annat och i eftermiddag blev det ett äpple. Promenerade från slussen till östermalmstorg, och tillbaka! Har kört lite hantlar ikväll. Har egentligen ingen ork och borde nog inte heller egentligen med tanke på halsflussen. Men idag har det kännts bra! Igår kväll körde vi lite övningar på pilatesbollen, hantlar och lite annan gympa här hemma. HAHA!

Imorgon tänkte jag försöka mig ut på en långpromenad, men vi får se vad jag orkar.
2011-04-11
 11:44:17

Lunch..



Nu har jag ätit lunch. Åt ju frukost ganska tidigt, blev en morot som mellanmål och nu fick jag i mig en omelett med endast äggvita, lök och tomat. Lite babyspenat på sidan. Mycket cayennepeppar. Mumma! Och vatten till såklart.
2011-04-11
 08:01:22

Godmorgon!



Godmorgon! Här sitter jag och tycker synd om mig själv.. Har nämligen fått halsfluss och det gör så fruuktansvärt ont. Fick världens frossa i lördagskväll och gick direkt till närakuten igår och fick penicillin och blev sjukskriven en vecka. Inte såå uppskattat av jobbet kan ja tala om. Jag är helt säker på att jag har sveriges sämsta immunförsvar. Usch, är så kallsvettig just nu. Jaja, jag är iaf uppe med tuppen. Nikan väckte mig till frukost. Det känns som om det är det viktigaste, att äta på bestämda tider så man inte kommer ur rutinerna. Igår åt jag bara middag, mådde skit. Men idag blev det iaf en portion gröt med kanel, en c vitamin och en kopp kaffe. Mumma!

Har gått ner 4 kg! :) och nu har jag förlorat 10 cm i midjan, 1cm runt armen, 8,5 cm runt kaggen, 5 cm runt rumpan! Känns toppen. Däremot blev det ngt glas vin i helgen........ men inget fylle käk och inget frossande i något dumt. Känns konstigt att vara as bakfull och äta kyckling och grönsallad haha. Man vill ju ha fett!!

Dehär med centimeterna som försvinner.. Sist ja bantade så gick det bättre. fortare! Iofs var jag gaaaanska mycket tyngre då. Men ändå! Uthållighet är inte min starkaste sida.

Nu har vi 8 veckor kvar till första juni. Jag har 7 kg som jag måste gå ner tills dess för att gå i mål. Kan jag å bli friiiisk så jag kan jogga??!?!

2011-04-11
 07:50:52

En typisk middag



Här har vi en typisk middag. Haricotverts kyckling och en lätt fetaost röra.

(kände att ja behöver fylla ut bloggen m lite bilder ;))
2011-04-06
 11:25:12

hoohoo

Hallå! Har precis varit ute och joggat/promenerat i en halvtimma med Emilie. SKönt soom faan! Äntligen är jag tillbaka efter förkylningen. Känner fortfarande ingen lukt eller smak så egentligen skulle jag kunna skita i att äta :(. hursom så har jag ätit en smoothie till frulle + en kopp kaffe. Vaniljyoghurt 0,5 % med blåbär och hallon. Nu trycker jag i mig lunch bestående av tre kalkonskivor två äggvitor två finncrisp med keso och kaffe! Till middag ikväll blir det gårdagens torsk och kokta grönsaker.

Nu jäklar ska jag bli smaaal! Ni då?

 

(har på mig stegräknaren idag, ska bli kul och se hur mycket jag kommer upp i :))

2011-04-03
 22:16:00

-7,5 cm i midjan!

Hallå! Idag mätte vi oss som bestämt! Jag har gått ner 7,5 cm runt midjan, 3cm runt röven, 3,5 cm runt fetast stället på kaggen och en halv cm runt armarna ;) och så klart nån cm runt låren vilket jag egentligen skiner i :P
(Sen kan ja säga att mina medspelare gått ner mycket dem också på den här lilla veckan, vi är gryyyymma!)

Vet att bloggen suger utan foton! Ska ta mig tid och lägga upp dem imorgonkväll. Ikväll har vi iallafall ätit kött med kikärtor, haricot verts (stavning?) grönsallad och gurka. Supergott! Däremot har vi alltid en liten choklad bar (nutrilett) ifall att sötsuget skulle komma, då kan man ta en liten tugga.. Men idag har jag ätit dåligt överlag. Känner ingen smak och är fortf hängig. Två munnar smoothie imorse och kyckling och keso till lunch. Inte ens mellanmål idag :( imorgon blir bättre! Har förberett kaffet och kokat ägg ikväll så det inte blir så mkt bestyr imorgonbitti. Matlåda från ikväll också så man inte råkar fetta till det på jobbet :)

Ska slagga nu.. Men hörrni! 1a juni ska vi va snygga. De e ju snart SOOOMMAR!
2011-04-02
 12:12:57

Nu är jag på gång igen!!

Hej igen! Jag börjar alltid och sen slutar jag. Pallar lixom inte trycket, inte alltid motiverad till 100 och många gånger känns det bara jobbigt att ta tag i vikten. Men inte nu! Är inne på 6e dagen utan kolhydrater och äter högst 1000 kcal per dag! Och det har gått super.. Känner redan skillnad och vet att det redan blivit skillnad. Funtade på pizza igår och var lite down. Då mätte jag mig och kände bara, pizza? - Nej tack! :) Egentligen skulle vi inte mäta oss förrens imorgon. För nu kör jag med 2 av mina bästa vänner. Det är också sjukt sköönt! Vi har handlat upp oss på massor av nyttig mat och gör matlådor, äter en portion och blir mätta! Så skönt att vi alla tre är så taggade, vi lyfter upp varandra. När jag känner pizza gör den andra inte det, eller när man lägger fram ett litet fest förslag dunkar vi ner det förslaget igen. Vi är alla tre så olika och har olika laster så hittils har det varit toppen!

Den här veckan har vi ätit bla. Smoothie, ägg (utan äggulan), finn crisp, kalkon, äggröra, kött och broccoli, wok med massa grönsaker, färsbiffar (nöt 10%) grönsaker i ugn, kyckling osv.

Det bästa av allt är att det REDAN gett resultat. som faaan!

Vägde gjorde jag för cirka en månad sedan och då låg jag på 82kg. Kan ha gått upp sen dess så nästa gång jag väger mig vet ja inte vad de kommer ligga på. Men som det ser ut nu så har jag 11 kg kvar tills jag gått ner 30 kg. Vi har bestämt oss för att köra stenhårt till den 1a Juni. Mycket kan gå fel på vägen och känner mig nervös för det men jag viiill ju och har motivation. Suger däremot att jag gått och blivit dö förkyld!

Här blev det en bibel! Lägger upp lite bilder senare.. Nu ska jag dra och sola, sen laga lunch.

PUSSS!