2010-09-21
 12:36:10

Nutrilett day 1

Hallå! Hörrni.. gårdagen gick inte bra!! Idag har jag ätit lunch men kör nutrilett resten av dagen. Tar 3 påsar! Ska ut på en powerwalk nu med musik i lurarna och jag sätter på mig stegräknaren. Lägger upp stegen sen, och måste ju lägga upp måtten också.. ÅÅÅNGEST!

Jag tänker försöka äta nutri 2-3 dagar nu för att få upp motivationen och känna att jag tappar hungern igen. Alltså det går ju så jävla fort. Jag älskar känslan av att inte vara sugen. Mitt nästa steg är att sluta röka. Men det vettifan när jag tar tag i det. Jaja..

Nu vänder vi på livet och istället för att höstdeppa är vi pigga, glada, hälsosamma och jävligt snygga.
Sanningen är ju den att även om man inte går ner så jätte mycket känner iallafall jag mig mycket snyggare, fräschare och gladare bara jag tränar, äter rätt och är fokuserad.
2010-09-19
 17:09:52

livet?

Amen hej på er! GUUUD va längesen jag ens var inne på blogg.se.
Jag har gått upp i vikt. vet inte hur mkt. men kan handla om runt 7 kilo.. MINST!

Den här sommaren...

Vart ska jag börja? Jag har nog aldrig mått så bra som när jag har tränat. Men i sommar har jag inte rört på fläsket något alls. alls. alls.  Det är slut med mellan mig och min kille. ex. Två månader snart och det har självklart varit tufft. Jag har festat, ätit festat och ätit. Nä hörrni nu låter det som jag mår som en häst men jag mår nog egentligen ganska fint. Bara det att ångesten över att gå upp i vikt är en vidrig ångest. Hemsk! Påvägen hem från jobbet funderade jag ganska mkt. Jag måste hitta mig själv nu.. och jag tror att det kmr gå mkt lättare om jag bara tar tag i det här problemet.. ni vet kaggen osv. haha. Jag tänker köra igång igen!!! Jag börjar den här veckan med promenader och nutrilett. Nästa vecka kör jag igång med träningen igen. Hörrni jag har till och med undvikit min PT. Jag är h e m s k!

Jag lägger upp mina mått imorgon. Så börjar vi om på ny kula.. Häng med? NU KÖR VI!!!!