2010-11-18
 12:11:53

godmorgon!

Usch gårdagen vart ett stort skämt!! drack 2 nutrilett och åt tre bullar och ett päron. Inte mycket i maggen, men fick sån ångest av bullarna så jag sket i att ta fler påsar. :( Drack kaffe och mycket vatten.

Idag blir en bättre dag. Har precis tryckt i mig två knäcke med skinka och gurka och en stor kopp rött te. Tänkte att jag ska ta och göra en omelett och ta med mig till jobbet. Ska träna om en stund!

Känner redan att "svullnaden" gått ner i kroppen och magen har sugts in. Kan man säga så? skön känsla iallafall! Kommer nog bara bli en kortis på gymmet idag med. Men bättre det än att inte va där alls. right? Undrar hur jag ligger till på måndag.. ohoo, nervös! Har jag inte gått ner ngt då, då jäklar. vettisjutton alltså!

Jobb 16.15-21-15 så vi hörs senare! Puuuuss


anonym

Jag har följt din blogg ett tag nu och jag tycker att du är så jävla bra som har lyckats gå ner så mycket. Jag kämpar själv med min övervikt på ca 30 kg och det känns nästan omöjligt att gå ner, men när jag ser att du har lyckats gå ner så mycket får jag hoppet tillbaka. Skulle du kunna skriva en lista på mat du åt under tiden du gick ner så mycket? Fortsätt kämpa!


Nina

Kom igen nu tjejen! Har gått in varje dag för o se om du startat igen. Jag är själv helt värdelös. Vad säger du, vi kör samtidigt om bloggar båda och "tävlar" lite? Jag behöver någon som pressar mig haha.PUBLICERAT: 2010-11-25, 20:57:16 | URL: http://lotusblommor.blogg.se/
Nina

Oj jag skrev visst fel bloggadress hahha.PUBLICERAT: 2010-11-25, 20:58:25 | URL: http://smaltillchile.blogg.se/
Angel

Tjoo tjejen! Vi verkar vara grannar. Tror du satt mittemot mig igår kväll på tåget och steg av vid samma station ;o)

Lycka till med dieten!PUBLICERAT: 2010-11-26, 11:27:38 | URL: http://60kg.bloggsida.se
Anna

Kom igen! Du får inte ge upp nu när du tagit tag i det och tänkt starta igen! Vi vill veta hur det går!! Du kan klara det, kom igen!


Sandra

Va glad jag blir av att läsa din blogg, kul att du ¨gått ner och ändå klarar av att hålla dig till shakes osv, grattis :D ska försöka mig på samma grejPUBLICERAT: 2011-01-12, 01:13:00 | URL: http://rightweight.blogg.se/
selena

Vilken nutrilett-smak kör du på? måste bara säga att jag tycker chokladen smakar bäst(även om dom smakar skit).. haahaPUBLICERAT: 2011-01-31, 13:24:59 | URL: http://selenathin.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: