2010-11-18
 12:11:53

godmorgon!

Usch gårdagen vart ett stort skämt!! drack 2 nutrilett och åt tre bullar och ett päron. Inte mycket i maggen, men fick sån ångest av bullarna så jag sket i att ta fler påsar. :( Drack kaffe och mycket vatten.

Idag blir en bättre dag. Har precis tryckt i mig två knäcke med skinka och gurka och en stor kopp rött te. Tänkte att jag ska ta och göra en omelett och ta med mig till jobbet. Ska träna om en stund!

Känner redan att "svullnaden" gått ner i kroppen och magen har sugts in. Kan man säga så? skön känsla iallafall! Kommer nog bara bli en kortis på gymmet idag med. Men bättre det än att inte va där alls. right? Undrar hur jag ligger till på måndag.. ohoo, nervös! Har jag inte gått ner ngt då, då jäklar. vettisjutton alltså!

Jobb 16.15-21-15 så vi hörs senare! Puuuuss

2010-11-17
 10:41:20

ändring i planerna.


Somnade jätte sent igår och vaknade nu. är total slut!! Så kommer hoppa över gymmet idag och köra nutrilett hela dagen. tänkte ändå köra en stadig frukost! Hjälp, längesen jag klarade en hel dag men idag ska jag banne mig göra det! Ska duscha nu sen dra in till stan och träffa min lilla gumma. sen jobb 15-20. hör av mig senare.
Puss
2010-11-16
 22:07:36

home again

Hallå! kom precis hem. Jobbade 15-20. sen drog jag en jätte snabbis på gymmet.
Till mellis åt jag en banan och till middag åt jag äggröra. Nu när jag kom hem tog jag en knäckis och sitter just nu med en stor kopp rött te. Är helt slut! Körde bara 30 min kondition. Klarade 7 min springandes, körde tre gå och sen rumpmaskinen 20 min. Loosade 311 kcal och det är väl lite lite men känns ok att jag ändå kom dit! :)

Imorgon ska jag träffa Erica, hon kommer upp från gotland. Så innan dess ska jag träna sen jobbar jag 15-20 igen. Tänkte mig en stadig frulle imorgon och resten av dagen nutrilett om jag inte dör i hunger. Blir ju faktiskt en hel del koppar kaffe om dagarna när man jobbar.

Hej bibel! Suss gott mina med-bantare. haha.
2010-11-16
 12:50:53

Mått och vikt V.1



Midja: 81 cm
Mage: 97cm
Rumpa: 97 cm
arm: 33
Lår hö : 65 cm
Lår vä.: 63 cm

Vikt: 81,1 kg

Vikt 3 januari: 101 kg

2010-11-16
 12:42:57

day 2 of a healthy life

Godmorgon! Orkade inte blogga igårkväll. Jag drog och tränade och sen åkte vi hem hit och käka middag. Ullis följde med :) Käkade sallad och kyckling, sen blev det lite ris :( men drack vatten.

På gymmet slog jag mitt rekord i springningen. Jag hade bestämt mig för att jag skulle klara 6 minuter utan stopp eftersom jag klarade 4 häromdagen. vilket jag gjorde :) Så jag ska försöka mig på 7-8 minuter ikväll. Brände 578 kcal igår.

Idag har jag sovit jääätte länge, så det blev en sen frukost/lunch.
1dl vanlijyoghurt 0,5% med hallon. 2 knäckemackor med röktskinka, gurka och tomat + en kopp kaffe!
Blir nutrilett och sedan äggröra till middag. Ska träna efter jobbet!

Känns skönt att äntligen ha bestämt sig!! PUSS
2010-11-15
 14:59:23

15/11 day 1 one of a healthy life

Okej! Vaknade super sent idag. usch va det regnar! Har ätit tre knäckemackor och kaffe idag. Ska iväg nu och köpa massa nyttig mat! Sen drar jag till gymmet. Nu har jag bestämt mig för sju kilo på en månad. Kan verkligen inte vara omöjligt! Har nya mått idag. Hemska hemska mått. UUUUSCH! Lägger upp dom med kilona ikväll.

Nu kör vi då! Jag är taggad. Inge mer coca cola. Nu blir det zero. none.
2010-11-14
 17:50:52

hola!

Hallå! Fredagen gick bra. lågt med kalorier. men sen kom vinet haha. Helgen har varit mkt mat och ingen rörelse så att säga. Men imorgon blir det gymmet och brääänna! Fyller år om en månad, fan jag ska ner minst 7 kilo. Ive done it before! Men det blir tungt! Skit jobbigt på jobbet, bakar mkt. usch! Haha.

Såå nu återgår jag till mina mackor och kaffe och tar nya tag imorgon! Lägger upp mått och kilo. be afraid. hah! Puss
2010-11-12
 11:56:15

hoho!



Alltså jag är sämst på att banta just nu. Jag är sämst på att skriva nu för tiden. Men ska ge det ett nytt försök :) det var ju när jag bloggade och kände att jag var "tvungen" att visa hur mina dagar gått som jag brände FETTT!!!

Jag har varit inne många gånger och skrivit, men struntat i det. förra månaden var jag iväg och träna ett par gånger iallafall :) Jag ligger just nu på 81, 5. Så jag har gått upp ungefär 3 kilo sen i maj. Känns ändå helt ok! Fast hur kan det komma sig att man känner sig fetare än någonsin när det är en sån liten siffra på så många månader?
är lite depp just nu så kände att jag var tvungen att ta mig till gymmet idag. Det är ju så jävla skööönt!
Kommer bli fattigt med bilder framöver, men ska göra mitt bästa. Tappade nämligen min kamera i somras på fyllan. Som allt annat jag tappat när jag varit på galoschen! (hur det nu stavas?)

Gick upp kl nio imorse, käkade
två knäckemackor med rökt skinka.. (inget smör såklart!!)  och två koppar kaffe.
sen drog jag iväg till gymmet. Där körde jag 17 min rumpmaskin och loosade 400 kcal och sen SPRANG JAG! Hoho.. hör på det mina vänner! Jag sprang 4 minuter utan stopp och en minuts uppvärmning. Det kan jag tala om att jag dog av förut, kunde inte ens springa en minut. Så lite chockad är jag allt. Så mitt nästa mål är att ta 6 minuter nästa gång. osv! Sen ska ni nog se mig jogga omkring i sommar utan ett endaste stopp. höhö! Det är ju skit härligt att jogga!! Körde även diagonallyft, crunches och boll-lyft! stretcha. Trisst!

Så nu ska jag ta mig min nutrilett till lunch och så hoppas vi att resten av dagen går strålande.
För igår skulle ni sett mig.. Tjocksmocken som bara öste in kakor. Hej å hå tjockis du måste ut och gå.

Hur går det för er? As taggade? beräääätta hur mycke ni gått ner eller upp :) upp helst! haha skojar!

PUUUSSS