2010-02-10
 11:29:10

Personliga tränaren

Jag träffade ju som sagt min pt i måndags. Det känns så bra att det är just hon. Hon är glad, skämtsam och jävligt peppande. Detbehöver jag! Vi började med att gå igenom ett hälsopapper jag fått fylla i och sedan tog hon fram vågen. Där fick jag se muskelmassa, fettmassa och vatten. Jag fick även reda på att mitt skelett vägde 2,6 kilo. Det jag också fick reda på var att som jag väger nu och mår så är jag som en 36 åring. ÅNGEST!!!! Däremot ligger jag inte på hög hälsorisk vilket var väldigt skönt. Och måtten vi tog stämmer bra med dem jag har tagit hemma. Sen kollade hon om jag hade några såk. stress muskler eftresom jag stressar mkt, men det hade jag inte. Hon gav tips och råd om crosstrainern som jag btw älskar haha. Sen fick jag ett program där jag kör rygg, mage, axlar, armar och rumpa. de flesta övningarna var 2*15. Så idag kör jag mitt första träningspass som går efter programet. Vi ska ses igen 9e mars, och då jävlar. då ska hon få se någon som tränat som en häst :)

Jag tycker alla som tränar borde ha en pt. Det peppar sjukt mycket! Och då kan man ju inte ge upp. eller hur?


25e januari. Nog är jag lite smalare i ansiktet nu allt. Ska lägga upp lite bilder om någon dag tänkte jag. Vad tycker ni?


Mia

Tack detsamma! :) Jodå det blev en bra dag i skolan, hade ingenting att göra - så slött var bara förnamnet. :)



PUBLICERAT: 2010-02-10, 11:38:26 | URL: http://miizing.blogg.se/
ee

tack ! men den är bara där sålänge :)



PUBLICERAT: 2010-02-10, 12:13:12 | URL: http://tiotusensoldater.blogg.se/
Mims

Jag söker bara butiksjobb faktiskt, det är bara det jag vill jobba med. Visst blir det lite svårare men man måste satsa på det man trivs med :) Jag tror att jag kommer upp runt påsk. hur gåre på ditt jobb då? Vad jobbar du med? kram



PUBLICERAT: 2010-02-10, 13:35:59 | URL: http://lovelife.se
Emma

Ja, inredning är riktigt roligt! Fin blogg du har :)



PUBLICERAT: 2010-02-10, 14:04:34 | URL: http://emsipemsi.blogspot.com
MiniZillen

Hur ofta tränar du med PT?



PUBLICERAT: 2010-02-10, 14:35:14 | URL: http://minizillen.blogg.se/
Pärlan

SV: Jen: Jaa, jag är lika otålig! Det är inte så bra egentligen. För jag väger mig ju varje dag, och det kan ju definitivt gå upp och ner lite hur kroppen vill. Det är ju skillnad om det gäller t.ex en vecka och man står still. Men jag vill att det ska hända snabbt, och gärna nu på en gång. ;) Hehe. Nötter försöker jag undvika, just av den anledningen att det innehåller så jäkla mycket kalorier. Kör ju med Viktväktarnas ProPoints, så jag håller koll. Behöver verkligen det. Annars slinker det så lätt ner än det ena, än det andra. Ska försöka se över mina matvanor och se ifall det är något jag kan förändra så det kommer igång. :)

Yes, jag bor i Sthlm! Eller ja, typ. ;) Hehe, bor i Bålsta, det ligger ju strax utanför. Men jag jobbar i Farsta. Bor du "också" i Sthlm? :)



PUBLICERAT: 2010-02-10, 14:39:31 | URL: http://phatgirl.devote.se
selena

Vad kostar det med en personlig tränare? :) Och vad var de för tips med crosstrainern? Haha jag älskar också att träna på den! Och ja ditt annsikte har blivit smalare :D



PUBLICERAT: 2010-02-10, 18:28:20 | URL: http://selenathin.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: